El Restaurant

El Tribeca Restaurant és un establiment que forma part del Grup d’Hostaleria Blauplat.

Neix amb la voluntat d’ oferir una bona cuina d’estil mediterrani i de mercat i ja fa molts anys que forma part del paisatge de l’eixample Barceloní. A tocar de la Rambla de Catalunya, la seva magnífica ubicació ens permet gaudir de la tranquil·litat i bon ambient sense el bulliciós i frenètic ritme de la ciutat comtal.

Cada dia oferim als nostres clients un bon menú diari, si bé disposen de la nostra extensa carta i d’un gran Menú Degustació.

I per descomptat, els caps de setmana i festius no faltem a la cita amb els nostres clients amb una oferta especialment creada per a aquests dies.

 

El Tribeca rep el seu nom en homenatge al barri neoyorquí TriBeCa, abreviatura de Triangle Belong Canal. TriBeCa va ser l’hereu de l’esperit artístic del SoHo després de la massificació d’aquest últim, que va fer que els artistes busquessin nous espais per a instal·lar els seus estudis més al sud de Canal Street, sent avui dia un fantàstic lloc si volem visitar galeries d’art i alguns dels millors restaurants de la ciutat, entre els que es troba el Restaurant Tribeca NY, propietat de Robert de Niro.

Menjar al Tribeca és una sensació… Gaudir amb bon paladar d’una cuina exquisida, en un ambient relaxat i tranquil, com si estiguéssim aïllats del món, però a l’obrir d’una porta de submergir-nos al cor de la capital catalana… Barcelona

Share This